Μηχανή τρίμματος σοκολάτας μοντέλο QM210 της Βέλγικης εταιρίας SINMAG EUROPE. 

Μηχάνημα εξ' ολοκλήρου ανοξείδωτο. 

Ευκολία στην χρήση και στον καθαρισμό.

Με ρύθμιση ταχύτητας των μαχαιριών. 

Τα μαχαίρια μπορούν να αντικατασταθούν ξεχωριστά ένα - ένα. 

Πάχος τρίμματος : Από 0,1 έως 3mm. 

Η σοκολάτα πρέπει να έχει προθερμανθεί για να φτιάξει όμορφα τρίμματα σοκολάτας. 

Μαύρη σοκολάτα: Από 25C έως 26C.

Γάλα και Λευκή σοκολάτα: 23C.  


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ.pdf